Sparkle Design este o companie care ofera servicii complete de Design Interior acestea incluzand: consultanta (randari 3D, proiectare, alegerea finisajelor si a materialelor necesare) si mobilarea integrala a spatiilor (productie mobilier sau import).
   Asa cum spune si numele, SPARKLE DESIGN este o firma creata din pasiunea pentru design si din dorinta de a veni in ajutorul tau atunci cand ai nevoie de sfatul unui specialist pentru amenajarea casei sau a oricarui spatiu.
   Specializarea noastra este Designul Interior, de aceea suntem foarte atenti la detaliile care fac diferenta, intotdeauna folosim produse de calitate si respectam dorintele clientilor nostrii.
   Amenajam spatii in care oamenii isi desfasoara activitatea si traiesc, spatii interioare dar si exterioare unde functionalul si esteticul se intrepatrund pentru a crea confortul  si starea de bine a beneficiarului.
   Navigand pe pagina noastra iti poti face o idee in privinta serviciilor oferite, a portofoliului, echipei, o parte din produsele pe care noi le folosim la realizarea proiectelor, a noutatilor media  dar si modalitatile prin care ne puteti contacta pentru mai multe detalii.
Florentina Ciobotea - arhitect

Florentina Ciuca – Arhitect Designer