Aici iti prezentam pasii pe care noi ii parcurgem pentru realizarea amenajarii de care tu ai nevoie:

 Consultanta:
  •  Vizualizarea spatiului, masurarea si prima discutie cu beneficiarul in care aflam nevoile si dorintele acestuia.
  • Realizare si propunere proiect (randare 3D). O a doua intalnire cu beneficiarul unde se discuta pe baza imaginilor realizate. Modificarea detaliilor astfel incat dorintele beneficiarului sa corespunada cu viziunea designerului nostru (modificarile aferente atunci cand este cazul).

   Dupa realizarea finala a proiectului 3D, beneficiarul are optiunea de a continua cu amenajarea interioara tot prin intermediul nostru, sau nu.

   In cazul in care beneficiarul ne soliciata ajutorul in amenajarea interioara continuam cu urmatorii pasi. 

 Amenajarea interioara:
  • Intrarea in contact cu furnizorii de care avem nevoie pentru realizarea amenajarii dar in acelasi timp consultarea cu beneficiarul pentru a ne incadra in bugetul acestuia. Intotdeauna cautam cel mai bun raport calitate-pret.
  • In materie de mobilier, putem opta pentru mobilierul facut la comanda care este si cea mai buna solutie deoarece il putem realiza dupa spatiul in care lucram. Mai mergem si pe varianta de import mobilier. Noi importam mobilier din Italia, mobilier de cea mai buna calitate si pe gusturile oricui.
  • Managementul si administrarea proiectului de amenajare, include coordonarea si monitorizarea echipelor de lucru. Prezenta unui membru Sparkle la montarea mobilierului si la finisarea spatiului din toate punctele de vedere, mentinerea legaturii cu furnizorii alesi pentru a se respecta termenele.
 Managementul si administrarea proiectului de amenajare:
  •  Toate proiectele sunt monitorizate in permanenta de un membru Sparkle, tocmai pentru a scuti beneficiarul de problemele care apar pe parcursul lucrarii.
 Finalizarea proiectului:
  •  Retusurile finale si predarea lucrarii catre beneficiar.